• GRATIS Verzending
  • 100% Tevredenheidsgarantie

Het Idee

Hier geven wij u graag wat meer informatie over ons product en wat wij voor u kunnen betekenen.

Het product is een gecomprimeerd doekje, wat uitzet als het in contact komt met water. Hierbij wordt een stijlvol blokje gebruikt waarin water zit. Zodra een van de gecomprimeerde doekjes in het water wordt gelegd zal het doekje uitzetten. Daarna kan het worden gebruikt om je handen op een makkelijke en toch wat interessantere manier schoon te maken. Wij hebben voor u een proefpakket samengesteld waarmee u kan kijken hoe het product precies werkt.

 

Een stapje voor op de concurrentie 

In Nederland en omstreken is dit product nu nog uniek en zal er daarom aan bijdragen dat u uzelf kan onderscheiden van uw concurrenten. In Azië zagen wij dit product voor het eerst in een restaurant waar wij hebben gegeten. Dit restaurant is goed in ons geheugen blijven hangen, omdat dit product voor ons iets nieuws was. Wij weten allemaal nog hoe dit restaurantje eruit ziet en zelfs nog wat we daar hebben gegeten. Deze doekjes kunnen ervoor zorgen dat u zich meer kan onderscheiden en uw klanten u beter zullen onthouden, omdat zij bij u iets speciaals hebben gekregen.

 

Het milieu

Het milieu vinden wij als jonge ondernemers zeer belangrijk. Een belangrijke factor bij het produceren, verwerken en weggooien van ons product. Wij zorgen er daarom voor dat de materialen die gebruikt worden voor onze producten milieuvriendelijk en recyclebaar zijn. De doekjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en er wordt geen gebruik gemaakt van geurstoffen of andere milieu belastende toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat deze gecomprimeerde doekjes, vergeleken met traditionele servetten of andere geparfumeerde natte doekjes, een stuk minder belastend zijn voor het milieu.

 

De kosten

Als laatste zijn de kosten ook een belangrijk punt. De kosten per klant zijn laag en daarom zal dit een extra toevoeging zijn voor uw organisatie terwijl dit niet voor meer kosten per klant zorgt. Voor de exacte prijzen kunt u hieronder kijken.

Proef Pakketten!

.

Sale!

Bamboe Blokken Proef Pakket

€ 50,00 € 39,95
Sale!

Bamboe Blokken Proef Pakket

€ 50,00 € 39,95

.

Producten

Bamboe Blok

€ 4,95

Bamboe Blok

€ 4,95

Palm Tray's

€ 14,95

Palm Tray's

€ 14,95

Mocht u nog meer informatie willen of is er nog iets onduidelijk? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of stuur een berichtje via Whatsapp (06-83867303)